Jdi na obsah Jdi na menu
 


/file/3/forrest-gump-piano-theme.mp3

Jídelní lístek

Pondělí

svačinka: 

oběd: 

         

svačinka: 


Úterý

svačinka: 

oběd: 

           

svačinka


Středa

svačinka: 

oběd:

           

svačinka:


Čtvrtek

svačinka: 

oběd: 

         

svačinka: 

 

 Pátek

svačinka: 

oběd:

           

svačinka:

 

 

Seznam alergenů podléhající označování dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13. 12. 2014

 

 1. Obiloviny obsahující lepek - 1.1. pšenice, 1.2. žito, 1.3. ječmen, 1.4. oves, 1.5.                   špalda, 1.6. kamut nebo jejich hybridní odrůdy

 2. Korýši a výrobky z nich

 3. Vejce a výrobky z nich

 4. Ryby a výrobky z nich

 5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich

 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich

 7. Mléko a výrobky z něj

  8. Skořápkové plody - 8.1. mandle, 8.2. lískové ořechy, 8.3. vlašské ořechy, 8.4. kešu         ořechy, 8.5. pekanové ořechy, 8.6. para ořechy, 8.7. pistácie, 8.8. makadamie 

 9. Celer a výrobky z něj

10. Hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřena SO2

13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj 

14.  Měkkýši a výrobky z nich