Jdi na obsah Jdi na menu
 


/file/3/forrest-gump-piano-theme.mp3

Jídelní lístek 21.5. - 25.5. 2018

Pondělí

svačinka: knuspi chléb s rybí pomazánkou, vit.nápoj- 4,7

oběd: polévka česneková- 9

         vařené vejce, fazole, okurka, chléb- 1.1,3,7

svačinka: šlehaný tvaroh, musli, vit.nápoj-1.1,1.3,7


Úterý

svačinka: cereální rohlík s máslem, ovoce, ochucené mléko-1.1,1.2,7,11

oběd:  polévka pórková-1.1,1.2,7

          kuřecí maso v mrkvové omáčce, těstovina-1.1,3,7

svačinka:  chléb s drožďovou pomazánkou, okurka, čaj- 1.1,1.2,3,7


Středa

svačinka: dýňový chléb s kapiovou pomazánkou, kedlubna, čaj-1.1,7

oběd: polévka hrachová- 1.1,1.2

           vepřové medailonky, šťouchaný brambor, kompot- 1.1,3,7,9

svačinka: rohlík s lilkovou pomazánkou, čaj-1.1,7


Čtvrtek

svačinka: chléb s máslem a strouhaným sýrem, paprika, mléko-1.1,1.2,7

oběd: polévka masový krém- 1.1,7,9

          dukátové buchtičky s vanilkovým krémem- 3,7

svačinka: chléb s tuňákovou pomazánkou, okurka, čaj- 1.1,3,7

 

Pátek

svačinka:  banketka s fazolkovou pomazánkou, mléko- 1.1,7

oběd: polévka květáková-1.1,3,7

          rizoto z vepřového masa, zelný salát- 1.1,3,7, 8.1,8.2

svačinka: rustikální chléb s tvarohovou pomazánkou se sójou, rajče, čaj- 1.1,1.2,6,7

 

 

Seznam alergenů podléhající označování dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13. 12. 2014

 

 1. Obiloviny obsahující lepek - 1.1. pšenice, 1.2. žito, 1.3. ječmen, 1.4. oves, 1.5.                   špalda, 1.6. kamut nebo jejich hybridní odrůdy

 2. Korýši a výrobky z nich

 3. Vejce a výrobky z nich

 4. Ryby a výrobky z nich

 5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich

 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich

 7. Mléko a výrobky z něj

  8. Skořápkové plody - 8.1. mandle, 8.2. lískové ořechy, 8.3. vlašské ořechy, 8.4. kešu         ořechy, 8.5. pekanové ořechy, 8.6. para ořechy, 8.7. pistácie, 8.8. makadamie 

 9. Celer a výrobky z něj

10. Hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřena SO2

13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj 

14.  Měkkýši a výrobky z nich