Jdi na obsah Jdi na menu
 


/file/3/forrest-gump-piano-theme.mp3

Jídelní lístek 17.9.- 21.9. 2018

Pondělí

svačinka: knuspi chléb s pomazánkovým máslem, ovoce, mléko- 7

oběd: polévka krupicová s vejci- 1.1,1.2,3,7,9

         opečený párek, fazole na kyselo, okurka, chléb- 1.1,1.2,7

svačinka: šlehaný tvaroh, musli, čaj- 1.1,7


Úterý

svačinka: cereální rohlík s kapiovou pomazánkou, mléko-1.1,1.2,3,7,11

oběd:  polévka brokolicová- 7

          vepřová játra na cibulce, dušená rýže- 1.1,3,7,8.1,8.2

svačinka: chléb s máslem džemem, jablko, čaj- 1.1,1.2,7


Středa

svačinka: rohlík se sýrovou pomazánkou s celerem, mléko1.1,7,9

oběd: polévka hrstková-

           pečený karbanátek, brambor, kompot- 1.1,1.2,3,7

svačinka: dýňový chléb s máslem a vejcem, okurka, čaj-1.1,1.2,3,6,7,11


Čtvrtek

svačinka: chléb s tuňákovou pomazánkou, paprika, vit.nápoj-  1.1,1.2,4,7

oběd: polévka hovězí s nudlemi- 1.1,3,9

          poděbradské maso, špaldový knedlík-  1.1,3,6,7,9,10,11,12

svačinka: chléb moskva s pažitkovým máslem, čaj- 1.2,7

 

Pátek

svačinka: banketka s lučinou, ovoce, kakao- 1.1,7

oběd: polévka květáková- 1.1,3,7

          lasagne s boloňskou omáčkou- 1.1,3,6,9

svačinka: rustikální chléb s cizrnovou pomazánkou, cherry rajče, čaj- 1.1,1.2,6,7

 

 

Seznam alergenů podléhající označování dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13. 12. 2014

 

 1. Obiloviny obsahující lepek - 1.1. pšenice, 1.2. žito, 1.3. ječmen, 1.4. oves, 1.5.                   špalda, 1.6. kamut nebo jejich hybridní odrůdy

 2. Korýši a výrobky z nich

 3. Vejce a výrobky z nich

 4. Ryby a výrobky z nich

 5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich

 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich

 7. Mléko a výrobky z něj

  8. Skořápkové plody - 8.1. mandle, 8.2. lískové ořechy, 8.3. vlašské ořechy, 8.4. kešu         ořechy, 8.5. pekanové ořechy, 8.6. para ořechy, 8.7. pistácie, 8.8. makadamie 

 9. Celer a výrobky z něj

10. Hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřena SO2

13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj 

14.  Měkkýši a výrobky z nich