Jdi na obsah Jdi na menu
 


/file/3/forrest-gump-piano-theme.mp3

Jídelní lístek 14.1.- 18.1. 2019

Pondělí

svačinka: chléb chia se sójovou pomazánkou, paprika, mléko-  1.1,1.2,6,7

oběd: polévka špenátová- 1.1,7,9

          rybí filé zapečené se sýrem, bramborová kaše- 1.1

svačinka: rohlík s máslem a pórkem, čaj- 1.1,1.2,6


Úterý

svačinka: chléb moskva s lilkovou pomazánkou, mléko- 1.1,7,8.2

oběd: polévka luštěninová- 9

          zapečené těstoviny s masem  a květákem, mrkvový salát- 1.1,1.2,7

svačinka: musli tyčinka, banán, vit.nápoj- 1.1,1.2,3,7


Středa

svačinka: bulka s medovým máslem, ovoce, kakao1.1,1.2,1.4,7,11

oběd:  polévka cibulová s bramborem- 1.1,4,7

            vepřové maso na kmíně, bulgur - 1.1,3

svačinka: sójový chléb se zeleninovou pomazánkou, čaj- 1.1,1.3,6,7


Čtvrtek

svačinka:  cereální houska se sýrovou pomazánkou s mrkví, mléko- 1.2,4,7

oběd: polévka drůbková- 1.1, 3, 9

          pečené kuře, brambor- 1.1,7

svačinka: chléb s lučinou, okurka, čaj- 7

 

Pátek

svačinka: chléb s cizrnovou pomazánkou, rajče, mléko- 1.1,1.2,3,6,7

oběd: polévka masový krém- 1.3,9

          domácí buchty s povidly- 1.1,3,7,9

svačinka: rustikální chléb s rybí pomazánkou, kedlubna, čaj- 1.1,7

 

 

Seznam alergenů podléhající označování dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13. 12. 2014

 

 1. Obiloviny obsahující lepek - 1.1. pšenice, 1.2. žito, 1.3. ječmen, 1.4. oves, 1.5.                   špalda, 1.6. kamut nebo jejich hybridní odrůdy

 2. Korýši a výrobky z nich

 3. Vejce a výrobky z nich

 4. Ryby a výrobky z nich

 5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich

 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich

 7. Mléko a výrobky z něj

  8. Skořápkové plody - 8.1. mandle, 8.2. lískové ořechy, 8.3. vlašské ořechy, 8.4. kešu         ořechy, 8.5. pekanové ořechy, 8.6. para ořechy, 8.7. pistácie, 8.8. makadamie 

 9. Celer a výrobky z něj

10. Hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřena SO2

13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj 

14.  Měkkýši a výrobky z nich