Jdi na obsah Jdi na menu
 


/file/3/forrest-gump-piano-theme.mp3

Jídelní lístek 12.11.- 16.11. 2018

Pondělí

svačinka: chléb královský s máslem a džemem, ovoce, kakao- 1.1,1.2,6,7

oběd: polévka vločková- 1.3,7,9

          vepřové maso na žampionech, dušená rýže- 1.1,3,7,8.1,8.2

svačinka: banketka s rajčatovou pomazánkou s vejci, čaj- 1.1,3,7


Úterý

svačinka: chléb moskva s tuňákovou pomazánkou, ředkvička, vit.nápoj- 1.2,4,7

oběd:  polévka bramborová- 1.1,7,9

           vařené vejce, čočka na kyselo, okurka, chléb- 1.1,1.2,3,7

svačinka: puding, piškoty, vit.nápoj- 1.1,3,7


Středa

svačinka: rohlík s kapiovou pomazánkou, mléko1.1,3,7

oběd: polévka hovězí s játrovými knedlíčky- 1.1,3,7,9

          vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík- 1.1,3,7, 9

svačinka: dýňový chléb s lučinou, jablko, čaj-1.1,1.2,6,7


Čtvrtek

svačinka:  chléb s máslem a strouhaným sýrem, hroznové víno, mléko - 1.1,1.2,7

oběd: polévka fazolová- 9

          čevabčiči, brambor, červená řepa-  1.1,7

svačinka: cereálka s máslem a pórkem, čaj- 1.1,1.2,7,11

 

Pátek

svačinka: cereálie s mlékem- 1.1,7,8.2

oběd: polévka celerová-1.1.7,9

          těstoviny s masem a zeleninou- 1.1,3,7

svačinka: chléb s pomazánkou z uzeného tofu, okurka, čaj- 1.1,1.2,6,7

 

 

Seznam alergenů podléhající označování dle směrnice 1169/11 EU s účinností od 13. 12. 2014

 

 1. Obiloviny obsahující lepek - 1.1. pšenice, 1.2. žito, 1.3. ječmen, 1.4. oves, 1.5.                   špalda, 1.6. kamut nebo jejich hybridní odrůdy

 2. Korýši a výrobky z nich

 3. Vejce a výrobky z nich

 4. Ryby a výrobky z nich

 5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich

 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich

 7. Mléko a výrobky z něj

  8. Skořápkové plody - 8.1. mandle, 8.2. lískové ořechy, 8.3. vlašské ořechy, 8.4. kešu         ořechy, 8.5. pekanové ořechy, 8.6. para ořechy, 8.7. pistácie, 8.8. makadamie 

 9. Celer a výrobky z něj

10. Hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřena SO2

13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj 

14.  Měkkýši a výrobky z nich